kaisa.pyysalo@kaantovoima.fi
Kääntäjä (FI, EN, DE), tekstintarkistaja, oikolukija, hallituksen puheenjohtaja

Toimin Kääntövoimassa kääntäjänä ja oikolukijana. Mieluiten käännän luovempia tekstejä (kaunokirjallisuus ja AV), myös suomesta vieraaseen kieleen päin.

janika.hurtig@kaantovoima.fi
Hallituksen jäsen

Toimin Kääntövoimassa hallituksen jäsenen tehtävässä. 

jenni.pakula@kaantovoima.fi
Kääntäjä (FI, RU, EN, SE), hallituksen jäsen

Toimin Kääntövoimassa kääntäjänä (FM) ja olen myös hallituksen jäsen. Kielenhuolto ja luova kielenkäyttö ovat sydäntäni lähellä.

Я профессиональный переводчик со знанием русского языка. Я перевожу с русского на финский и с русского на английский. Напишите мне чтобы узнать больше!

elli.oravainen@kaantovoima.fi
Kääntäjä (FI, EN, SE, DE), tulkki (FI, EN), tekstintarkistaja, oikolukija, kuvittaja, osuukunnan halituksen jäsen.

Käännän tekstejä ja tulkkaan puhetta englannin ja suomen välillä, ja voin myös kääntää saksasta ja ruotsista suomeen päin. Lisäksi teen kuvitustöitä.

petri.jones@kaantovoima.fi
Kääntäjä (EN, FI), oikolukija, tekstintarkistaja, hallituksen jäsen

Toimin Kääntövoimassa kääntäjänä sekä oikolukijana ja käännän mielelläni myös englantiin päin. Olen erikoistunut tekniikan käännösviestintään ja pidän myös tieteellisten tekstien parissa toimimisesta.

anniina.hietala@kaantovoima.fi
Kääntäjä (FI, DE, FR, EN), tekstintarkistaja, oikolukija

Olen erikoistunut opinnoissani kaunokirjalliseen ja audiovisuaaliseen kääntämiseen ja suorittanut harjoittelun Euroopan parlamentissa. Koulutukseltani olen HuK.

kristiina.pankalainen@kaantovoima.fi
Kääntäjä (EN, FI, SE), tekstintarkistaja, litteroija

Englannin ja ruotsin kääntäjä (FM). Olen erikoistunut yritysviestintään (valmennukset, kotisivut, mainokset, tiedotteet) ja akateemisiin teksteihin (opinnäytetyöt, tutkielmat). Palvelen mielelläni sekä yrityksiä että yksityishenkilöitä. Lisäksi teen litterointeja suomeksi ja englanniksi.