Olemme toimelias ja suoraselkäinen tamperelainen käännösosuuskunta, johon kuuluu joukko filologian ja monikielisen viestinnän ja käännöstieteen oppiaineista valmistuneita kielialan ammattilaisia. Kielen ja viestinnän ammattilaisina tarjoamme laadukkaita käännös- ja kielipalveluja sekä yrityksille että yksityisasiakkaille. Meiltä saat myös auktorisoidun kääntäjän palvelut sekä litterointi-, sisällöntuotanto- ja toimituspalveluita. Kielivalikoimaamme kuuluvat suomen lisäksi englanti, ruotsi, saksa, venäjä, ranska, italia ja espanja. Voit kuitenkin ottaa yhteyttä myös, jos tarvitset käännöspalvelua jollain muulla kielellä – yritämme tällöin hankkia sinulle kääntäjän verkostomme kautta.

Kaikki kääntäjämme ovat laatua arvostavia ammattilaisia, joilla on oman alansa korkeakoulututkinto. Jäsentemme erilaisten taustojen ansiosta erikoisalojemme ja osaamisemme kirjo on kattava. Meillä on tekijä työlle kuin työlle, auktorisoidusta kääntämisestä ja tulkkauksesta sisällöntuotantoon. Tuottamamme palvelut ovat asiantuntijapalveluita, ja jäsenemme noudattavat salassapitovelvollisuutta ja alan eettisiä ohjeistuksia. Palveluissamme korostuvat laatu, asiantuntijuus, ammattilaisuus ja täsmällisyys. Seuraamme tiiviisti käännösalan ja sen tekniikan kehitystä. Palveluidemme avulla yrityksesi voi keskittyä ydinosaamisensa ja jättää viestinnän meille.

  • Käännökset teemme laadukkaasti ja asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityinä. Viimeistellyt käännökset ovat tärkeitä, kun haluat edistää yrityksesi kansainvälisyyttä ja markkinointia niin Suomessa kuin ulkomaillakin.
  • Kielentarkistuksella ja oikoluvulla viimeistellään teksti oikeaoppiseksi ja tilanteeseen sopivaksi. Huoliteltu kieli antaa myönteisen ja uskottavan kuvan niin kirjoittajasta kuin myytävästä tuotteestakin.
  • Litterointi tehdään yrityksessämme huolellisesti ja asiakkaan tarpeisiin räätälöidysti. Näin sinulla jää enemmän aikaa esimerkiksi tutkimustyöhön.
  • Sisällöntuotanto sujuu meiltä myös. Voit kysyä meitä apuun, kun kaipaat sivustollesi kiinnostavaa sisältöä ja olennaista tietoa loogisesti jäsenneltynä.
  • Toimittaminen tapahtuu asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Toimituksessa otetaan aina tekstin loppukäyttäjä huomioon ja muokataan tekstistä mahdollisimman koherentti ja helposti luettava. Viimeistelty teksti antaa yrityksestäsi luotettavan ja positiivisen vaikutelman.

Otamme työssämme huomioon asiakkaan yksilölliset tarpeet ja palvelemme luotettavasti ja ripeästi. Meillä asioit suoraan kääntäjien kanssa ilman välikäsiä. Valitse meidät, kun vaadit laatua ja varmaa palvelua.

Ota yhteyttä »


Osuuskunnan jäseneksi voivat hakea henkilöt, joilla on korkeakoulututkinto kieli- tai käännöstieteestä. Jos olet kiinnostunut liittymään jäseneksi tai kuulemaan lisätietoja, voit ottaa yhteyttä kehen tahansa hallituksen jäseneen. Hakijan on esitettävä kirjallinen hakemus osuuskunnan hallitukselle, jonka jälkeen hallitus haastattelee hakijan ja päättää hakemuksen hyväksymisestä.