Olemme ketterä tamperelainen käännöspalvelu, joka tarjoaa laadukkaita käännöksiä luotettavasti ja nopeasti, oli kyseessä sitten käyttöohje, sopimus, tiedote, romaani, mainostekstit tai nettisivujen lokalisointi. Teemme myös oikolukua ja tekstintarkistusta. Työkieliimme kuuluvat

  • suomi
  • englanti
  • saksa
  • venäjä
  • ruotsi.

Palvelemme sekä yrityksiä että yksityisiä asiakkaita. Varmista, että viestisi ylittää kulttuurirajat, ja teetä käännöksesi käännösalan ammattilaisilla.

Yrityksille

Onko yrityksesi tekemisissä ulkomaisten asiakkaiden tai tavarantoimittajien kanssa? Haluatko varmistaa, että viestisi välittyy oikealla tavalla myös vieraskieliselle yleisölle? Ammattilaisen laatimalla käännöksellä varmistat, ettei tekstiisi pääse käännöskukkasia, vaan viestisi ymmärretään siten, kuin halusitkin eri maiden kulttuurikonventiot huomioon ottaen. Käännämme asiantuntevasti kaiken tarvitsemasi. Esimerkiksi:

  • tuotteiden käyttöohjeet
  • kuvastot, markkinointimateriaalit ja tiedotteet
  • verkkosivustot ja verkkokaupat
  • viestiliikenteen ulkomaisten yritysten edustajien kanssa.

Kaikkiin käännöstöihimme sisältyy myös ammattimainen oikoluku. 

Autamme yritystäsi myös viimeistelemään yksikieliset tekstit. Huoliteltu kieliasu antaa yrityksestäsi ammattimaisen vaikutelman, joten kaikki laajalle yleisölle suunnatut tekstit on hyvä oikoluettaa kielen ammattilaisilla. Palvelumme ei rajoitu ainoastaan pilkkujen viilaamiseen, vaan tarvittaessa jäsennämme tekstisi loogisempaan muotoon ja ehdotamme parannuksia sanavalintoihin ja ilmaisuihin.

Yksityishenkilöille

Saatat tarvita esimerkiksi virallisen käännöksen tutkintotodistuksesta tai kaupparekisteriotteesta, joutua kirjoittamaan opinnäytetyösi vieraalla kielellä tai tarvita vetoavan vieraskielisen CV:n kansainvälistä työnhakua varten. Oli tarpeesi mikä tahansa, Kääntövoima palvelee yksityishenkilöitä minkä tahansa teksti- ja käännöstarpeiden kanssa. 

Voit käyttää ammattilaistemme apua myös suomenkielisten tekstien viimeistelyyn. Tarjoamme oikoluku- ja tekstintarkistuspalveluita jo kirjoitetun tekstin huolitteluun ­– kaikkea kirjoitusvirheiden korjaamisesta tekstin loogisuuden varmistamiseen. Vielä tätäkin perusteellisempaa viimeistelyapua tekstillesi tarjoamme tekstin toimittamisen muodossa. Mikäli sinulla on työn alla esimerkiksi omakustanneteos, tärkeä tutkielma tai vaikka tärkeä työsähköposti, käänny epäröimättä puoleemme, niin autamme sinua projektisi tekstintuotannon kanssa.

Tutkijoille

Tutkimusartikkelien julkaiseminen ulkomaisissa julkaisuissa voi tuoda työllesi paljon tarvittavaa näkyvyyttä. Kääntövoima auttaa sinua mielellään hiomaan artikkelisi ulkomaisia tai vieraskielisiä julkaisuja varten. Voimme kääntää kokonaisen tutkimuksen tai tarpeen mukaan esimerkiksi pelkän abstraktin.

Tieteellisissä teksteissä tarkkuus, huoliteltu kieliasu ja tekstin looginen rakenne ovat korvaamattoman tärkeitä ominaisuuksia. Julkaistiinpa tekstisi sitten suomeksi tai vieraalla kielellä, voimme suorittaa ennen julkaisua tekstille perusteellisen kielellisen tarkistuksen. Tartu siis monipuolisiin oikoluku- ja tekstintarkistuspalveluihimme.

Tarvittaessa autamme myös tekstin toimittamisessa julkaisukuntoon esimerkiksi kirjana.

Luovan alan toimijoille ja markkinointitarkoituksiin

Kääntövoima tarjoaa palveluitaan myös luovien tekstien parissa työskenteleville toimijoille. Löydät kauttamme suomentajan kiinnostavalle ulkomaiselle tekstille tai voit teettää meillä näytekäännöksiä omasta tekstistäsi, jota haluat markkinoida ulkomaisille kustantajille. Ota yhteyttä meihin myös, jos edustat tuotantoyhtiötä tai kustantajaa, ja tarvitset teosten tai markkinointi- ja mainosmateriaalien käännöksiä.

Kääntövoimalta löydät ammattitaitoiset kääntäjät ja muut tekstityöläiset, joilla on intohimo erimuotoista luovaa kielellistä ilmaisua kohtaan. Tämä takaa että sydänverelläsi laadittu teksti säilyttää vivahteensa myös vieraalla kielellä. Mielestämme kääntäminen ei koskaan ole vain sanojen vaihtamista vieraalle kielelle, vaan luovaa toimintaa – käännettäessä teksti kirjoitetaan uudelleen vieraalla kielellä.

Hallitsemme myös AV-materiaalien ajastuksen